+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Takaréktűzhelyek, Kemencék, Kiegészítők | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Takaréktűzhelyek
Kemencék, Kiegészítők

Egyre jobban tapasztaljuk, hogy minél többen részesítik előnyben eleink sok évszázados hagyományra épülő fűtési és főzési szokásait.

Ha Ön szintén igényli a környezettel harmonizáló, takarékos fűtési főzési, sütési lehetőséget, megtervezzük és megépítjük azt ízlése szerint.

Régi korokat idéző tűzhelyek és kemencék

Régi korokat idéző tűzhelyek és kemencékManapság az élet számos területére visszatérnek a régi korok praktikus berendezései, nem véletlenül, ugyanis hosszú éveken át kiszolgálták a háztartásokat és a rendszeres használatbavétel sem rontott minőségükön. Mindez a takaréktűzhelyekre is jellemző, így most ezen főzőalkalmatosságok is egyre nagyobb figyelmet kapnak a modern kor embereitől.

A takaréktűzhelyek újbóli népszerűségüket annak köszönhetik, hogy használatuk rendkívül takarékos, akár néhány darab fahasábbal is kiválóan felfűthetők. A takaréktűzhelyek a kályhák és a kemencék funkcióit ötvözik, ebből kifolyólag nemcsak főzéshez alkalmasak, hanem akár a fűtésrendszerre is köthetőek, így jelentős összeget spórolhat meg a téli fogyasztásán.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a régi korok berendezéseinek előnyeit, rendeljen takaréktűzhelyet vagy kemencét! Természetesen nemcsak a berendezéseket biztosítjuk, hanem a hozzájuk tartozó kiegészítő elemeket is, így praktikus, esztétikus főző- és fűtőalkalmatosságra tehet szert! A minőséget garantáljuk!

Takaréktűzhelyek

Kiegészítők