+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Elektromos kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Elektromos kandallók

Elektromos kandallókAz elektromos kandalló főleg a kandallófutés látványát biztosítja, de használhatóak fűtésre is 1-2 KW teljesítménnyel. Olyan kis lakásokban, ahol nincs kémény ideális hangulatot, és meleget sugároz.

Az elektromos kandallók átvétele Dunakeszi, Kisfaludy u. 28 sz. alatti telephelyünkön lehetséges.

Gyermek mellé biztonságosabb az elektromos kandalló!

Elektromos kandallók és előnyeikSokunk vágyik kandallóra, mert csodás meleget varázsol és meghitt hangulatot kölcsönöz a szürke, téli napoknak. Egy igazi kandalló kiépítésének megvannak a feltételei, de ha minden együtt van, még akkor sem biztos, hogy egyszerű a döntés. Ahol kisgyerek van, ott a szülők jogosan aggódnak a klasszikus kandalló beépítésével kapcsolatban. Nekik is ideális középutat jelenthet az elektromos kandalló megvásárlása.

Az elektromos kandalló használatával mindenki jól jár, mert a gyerekeket nem éri baleset a nyílt tűz közelben, a család pedig így is tudja élvezni a kandalló látványát, csak jóval biztonságosabb keretek között. Az elektromos kandalló fűtést is nyújt, nem csak gyönyörű látványt, így a téli hónapokban szükséges fűtést ezzel a berendezéssel is ki lehet egészíteni. Nem kell lemondania régi vágyáról akkor sem, ha kisgyermekei biztonsága az első, csak válassza az elektromos kandallót az otthonába!

Az elektromos kandallók legjobbjait nálunk találja, tájékozódjon kínálatunkról, és keressen minket bátran a honlapunkon megtalálható elérhetőségek egyikén!
Elektromos kandallók és előnyeik

Elektromos kandallók és előnyeikAmikor ismét vége a nyárnak és vészjóslóan közeleg a tél, vele együtt pedig a hideg, megint aktuálissá válik a kérdés: mivel érdemes fűteni? A fűtési rendszerek között kandallót is találunk, de a hagyományos, nyitott, vagy éppen zárt tűzterű modellek mellett már elektromos kandallót is beépíttethetünk! De mitől előnyös választás az elektromos kandalló?

Az elektromos kandallóval anélkül tudunk kellemes meleget és egyben stílusos megjelenést is varázsolni a nappaliba, vagy a hálóba, hogy különösebben meg kellene erőltetni magunkat. Kezelése egyszerű, kényelmes, és ami a legfontosabb, biztonságos is!

Az elektromos kandalló akár panellakásban is működtethető, hiszen nem kell hozzá kémény, nincs szüksége szellőzésre, az égéstermék elvezetésére, illetve korom sem keletkezik, amit el kellene takarítani! A klasszikus kandallóval ellentétben nincs szükség átalakításra, beépítésre, sőt a fűtőanyagról sem kell előre gondoskodni! Nem kell korán kelni a befűtéshez, hogy felmelegedjen a lakás, csak bekapcsolni, és élvezni a meleget. Nagyszerű kiegészítő fűtőrendszer válhat belőle!

Elektromos kandallót szeretne? Tudjon meg róla többet elérhetőségeinken!
Idilli hangulat elektromos kandallókkal!

elektromos kandallók

Kellemes meleg, látványosan pattogó tűz, mindez biztonságos körülmények között? Az elektromos kandallók pontosan ezt nyújtják azoknak, akik a kandalló adta élményekre vágynak, de kicsit kevesebbet szeretnének vele foglalkozni.

Az elektromos kandallók azért olyan sokoldalúak, mert mindenki számára biztosítják a kandallók meghitt hangulatát, ott is, ahol egy valódi kandalló beépítésére és működtetésére egyébként nincsen lehetőség. A kandallók üzemeltetéséhez ugyanis szükségesek bizonyos feltételek, például kémény és elég tér a kiépítéshez. Az elektromos kandallókhoz minimális hely is elég és az sem hátrány, hogy jóval kisebb költséggel is járnak. A működtetésük és a karbantartásuk sem igényel annyi energiát, időt és figyelmet, mint egy igazi kandalló esetében, tehát szinte nincsen más dolgunk, mint bekapcsolni azt, és gyönyörködni a soha ki nem hunyó lángokban.

Aki amiatt aggódik, hogy az elektromos kandallók által nyújtott "tűz" túlságosan mesterkélt, azokat megnyugtathatjuk, hogy a korszerű berendezések igazán megkapó látványt képesek produkálni. Arról már nem is beszélve, hogy a kandallók között is számos, dizájnos kivitelezésű, stílusos modell képviselteti magát.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg új elektromos kandallóját, mielőtt beköszönt a fűtési szezon!

Elektromos kandalló árlista - Aktuális árainkról kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön!


Tovább a termékekhez.