+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Elektromos kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Elektromos kandallók

Elektromos kandallókAz elektromos kandalló főleg a kandallófutés látványát biztosítja, de használhatóak fűtésre is 1-2 KW teljesítménnyel. Olyan kis lakásokban, ahol nincs kémény ideális hangulatot, és meleget sugároz.

A KISZÁLLÍTÁS INGYENES

Megrendelés : a vételi összeg átutalása az ASTER 2006 BT,-(a mi cégünk) bankszámlájára. Bankszámlaszám : 10402018- 50526568-67501006
Az összeget mi egyből tovább utaljuk a nagykernek, akik 4-5 munkanapon belül a terméket a megadott címre szállítják futárszolgálattal.
Amennyiben megrendelik, kérem a pontos szállítási címet,valamint a telefonos elérhetőséget.
A termék feladásakor megadjuk a csomagkövetési kódot, melyen tájékozódhat a küldemény hollétéről.

FONTOS : a kézhezvételtől számított 5 napon belül a termék az eredeti csomagolásban,- természetesen sérülésmentes állapotban a nagykernek visszaszállítható,- bárminemű,- pl. nem tetszés -esetén.
Ilyenkor a visszaszállítás költsége a megrendelőt terheli. A vételárat természetesen a megrendelő bankszámlájára hiánytalanul visszautaljuk, a szállítási költség nélkül.


A CLASSIC FLAME tűzterek és kandallók mindegyike INFRA Kvarc technológiával, akár 70-90 nm lakrész befűtésére is alkalmas, energiatakarékos üzemmód mellett. Válassza a CLASSIC FLAME tűztereit és kandallóit!

Elektromos kandallók és előnyeik

Elektromos kandallók és előnyeikAmikor ismét vége a nyárnak és vészjóslóan közeleg a tél, vele együtt pedig a hideg, megint aktuálissá válik a kérdés: mivel érdemes fűteni? A fűtési rendszerek között kandallót is találunk, de a hagyományos, nyitott, vagy éppen zárt tűzterű modellek mellett már elektromos kandallót is beépíttethetünk! De mitől előnyös választás az elektromos kandalló?

Az elektromos kandallóval anélkül tudunk kellemes meleget és egyben stílusos megjelenést is varázsolni a nappaliba, vagy a hálóba, hogy különösebben meg kellene erőltetni magunkat. Kezelése egyszerű, kényelmes, és ami a legfontosabb, biztonságos is!

Az elektromos kandalló akár panellakásban is működtethető, hiszen nem kell hozzá kémény, nincs szüksége szellőzésre, az égéstermék elvezetésére, illetve korom sem keletkezik, amit el kellene takarítani! A klasszikus kandallóval ellentétben nincs szükség átalakításra, beépítésre, sőt a fűtőanyagról sem kell előre gondoskodni! Nem kell korán kelni a befűtéshez, hogy felmelegedjen a lakás, csak bekapcsolni, és élvezni a meleget. Nagyszerű kiegészítő fűtőrendszer válhat belőle!

Elektromos kandallót szeretne? Tudjon meg róla többet elérhetőségeinken!

Classic Flame elektromos kandallók letölthető PDF: letöltésTovább a termékekhez.