+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Elektromos kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Elektromos kandallók

Elektromos kandallókAz elektromos kandalló főleg a kandallófutés látványát biztosítja, de használhatóak fűtésre is 1-2 KW teljesítménnyel. Olyan kis lakásokban, ahol nincs kémény ideális hangulatot, és meleget sugároz.

Az elektromos kandallók átvétele Dunakeszi, Kisfaludy u. 28 sz. alatti telephelyünkön lehetséges.

Elektromos kandallók és előnyeik

Elektromos kandallók és előnyeikAmikor ismét vége a nyárnak és vészjóslóan közeleg a tél, vele együtt pedig a hideg, megint aktuálissá válik a kérdés: mivel érdemes fűteni? A fűtési rendszerek között kandallót is találunk, de a hagyományos, nyitott, vagy éppen zárt tűzterű modellek mellett már elektromos kandallót is beépíttethetünk! De mitől előnyös választás az elektromos kandalló?

Az elektromos kandallóval anélkül tudunk kellemes meleget és egyben stílusos megjelenést is varázsolni a nappaliba, vagy a hálóba, hogy különösebben meg kellene erőltetni magunkat. Kezelése egyszerű, kényelmes, és ami a legfontosabb, biztonságos is!

Az elektromos kandalló akár panellakásban is működtethető, hiszen nem kell hozzá kémény, nincs szüksége szellőzésre, az égéstermék elvezetésére, illetve korom sem keletkezik, amit el kellene takarítani! A klasszikus kandallóval ellentétben nincs szükség átalakításra, beépítésre, sőt a fűtőanyagról sem kell előre gondoskodni! Nem kell korán kelni a befűtéshez, hogy felmelegedjen a lakás, csak bekapcsolni, és élvezni a meleget. Nagyszerű kiegészítő fűtőrendszer válhat belőle!

Elektromos kandallót szeretne? Tudjon meg róla többet elérhetőségeinken!Tovább a termékekhez.