+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Hordozható Csempekandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Hordozható Csempekandallók

hordozható csempekandallók
A hordozható csempekandallók: ideális és esztétikus megoldást jelent azok számára, akik a hagyományos kandallókályhák fémes felülete helyett a kerámiaburkolatot kedvelik. Mobilitása miatt a bekötést követően más - kéménnyel rendelkező - helyiségbe áthelyezhetők, költözés esetén elvihetőek.

5 érv a hordozható csempekandalló mellett:


• Kis helyigénye miatt a legtöbb helyre beépíthető
• A legtöbb modell akár már 14×14 cm vagy ø 150 mm kéményre is ráköthető
• Utólag áthelyezhető más, kéménnyel rendelkező helyiségbe
• Beüzemelése egyszerű, szakembert nem igényel
• Dekoratív fűtőkészülék jó hatásfokkal (> 70%), kedvező áron

Ezen kandallók csempeszínei a „kályhacsempe” 35 színből választható képek.

Az Aphrodite, Apolló, Hestia és Prométheus típusok kaphatóak központfűtésre-köthető kivitelben is.

Költözésnél ezt sem kell hátrahagynia: hordozható csempekandallók

Aki gyakran költözik, tudja, hogy mennyi változással, ugyanakkor lemondással is jár egy ilyen procedúra. Mindenhol hátrahagyunk valamit, ami a szívünkhöz nőtt, de nem vihetjük magunkkal, mert a régi lakás berendezését képezi. A kedvenc kandallóját Ön sem szeretné átadni másnak, ugye?

A hordozható csempekandallókkal nem kell újra és újra másik fűtési rendszert használnia és megszoknia, elég, ha a kandallóját is elcsomagolja, és az új otthonában a kijelölt helyén beüzemeli. Ha úgy gondolja, hogy egyszer majd elköltözik a jelenlegi otthonából, érdemes egy ilyen hordozható csempekandallóra beruházni, mert minden szempontból előnyös választás. Biztonságos, hatékony a működése, dekoratív, és bármikor átvihető, beköthető egy másik helyiségbe vagy egy másik lakásba.

A hordozható csempekandallók ennek köszönhetően lakástól, helytől függetlenül szolgálják tulajdonosukat és teremtenek kellemes meleget éveken át. Amennyiben egy ilyen hordozható csempekandallót el tud képzelni az otthonában, keressen fel minket, és rendeljen termékeink közül!


Az otthon melege
Nincs is annál jobb, amikor egy hideg téli estén hazaérve a kandalló tüze felmelegít minket testileg-lelkileg. Az ember és a tűz már nagyon régóta kapcsolatban állnak egymással, így a ház központja egyértelműen a kandalló, mely köré az egész család odagyűlhet.
Ha szeretné átélni a kandalló nyújtotta előnyöket, de nincs elég hely lakásában, válassza a csempekandallót!

Miért olyan előnyös a csempekandalló?
A csempekandalló tulajdonképpen a cserépkályha és a kandalló ötvözete: a hagyományos cserépkályha külső egy modern, könnyen kezelhető kandallót rejt. Mivel az építés során a kandalló és a csempeburkolat között légrés alakul ki, gyorsabban is melegszik fel, majd az így felmelegedett csempe hosszú órákon keresztül megtartja és a helyiség többi része felé folyamatosan áramoltatja a fűtött levegőt.
Költözni készül? Vigye magával kandallóját!A hordozható csempekandalló egyik nagy előnye, hogy könnyen beépíthető, vagyis költözés során egyszerűen ráköthető az új ház kéményére. Ha ez nem lehetséges, az se baj, mert a kandalló csövének átmérője nem nagy, így új kémény építésekor kevés költséggel kell számolnia.

A csempekandalló hosszú éveken át jó szolgálatot tesz majd otthonában. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Keresse bizalommal munkatársainkat!

csempekandallóPraktikusság és melegség egy kialakításba zárva - hordozható kandalló

Nincs is jobb időtöltés a téli hűvös, vagy az esős napok alkalmával, mint szorosan összebújva melegedni a kandallóban ropogó fa melegségében. Azonban vannak bizonyos helyek, melyek fűtése kandallóval megoldhatatlannak bizonyul, méretük, kialakításuk vagy más tényezőjük miatt.


Erre nyújt tökéletes megoldást a hordozható kandalló. Ez a praktikus találmány főként olyanok számára készült, akik szeretik otthonukat olykor átrendezni, újratervezni, vagy munkájukból kifolyólag sokat költöznek. A kandallók mobilitásának köszönhetően könnyen szállíthatóak, és bármilyen kéménnyel ellátott helyiségben felállíthatóak.


Esztétikai megjelenésük is említést érdemel, hiszen kerámia kialakításuk eleganciát és egyediséget kölcsönöz az adott helyiségnek. Ha Önnek is fontos, hogy az otthon melegét biztosító szerkezet könnyen áthelyezhető legyen, tájékozódjon weboldalukon hordozható kandalló kínálatunkkal kapcsolatban, vagy bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!


csempekandalló


Hordozható cserépkályha: fűtsön okosan!


Hogyan fűtsünk, mivel fűtsünk, hogy az egyszerre legyen komfortos és gazdaságos is? Különféle fűtési rendszerek között válogathatunk, többféle módon is megoldhatjuk azt, hogy a lakásban meleg legyen. Egy ilyen lehetőség a hordozható cserépkályha!


Miért érdemes megfontolni a hordozható cserépkályha használatát? Ahogyan az a nevében is benne van, egyik nagy előnye a mobilitás. Ez azt jelenti, hogy a cserépkályha lakáson belül áthelyezhető olyan helyiségekbe, ahol kémény is van. Nemcsak ezért nagyon kedvező ilyen fűtési rendszert használni, de azért is, mert kis helyen is elfér és nagyon dekoratív! Igényesen kivitelezett, több színben elérhető kerámia csempe borítással, 35 féle színben készül.


Amennyiben ilyen hordozható cserépkályhát választ és használ, költözéskor sem kell lemondania a már megszokott előnyökről, ugyanis magával viheti bárhová. Ugyanúgy felpakolhatja és átszállíthatja, mint a többi bútort, az új helyen pedig szakember nélkül is beüzemelheti.


Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és vegye fel velünk a kapcsolatot a hordozható cserépkályhákkal kapcsolatban!


hordozható cserépkályha


Hangulatos és praktikus: A csempekandallók előnyeiről röviden

Manapság egyre nagyobb figyelmet kapnak a régi korok praktikus berendezései, főként, ami a fűtést illeti, hiszen a különböző, korábbról ismert fűtőberendezések számos előnnyel bírnak. Mind közül a csempekandallók azok, amelyek mostanság igazán középpontba kerültek, ennek hatására egyre több vásárló dönt a berendezések mellett. Milyen előnyökkel jár, ha Ön is így dönt?

A csempekandalló legnagyobb előnye szerkezeti tulajdonságából fakad, mivel a tüzelőberendezés tömege lényegesen kisebb, mint más régi típusú fűtőalkalmatosságoké. Így alacsonyabb teherbírású aljzatra vagy födémre is építhető, ennek köszönhetően az épületen belül semmilyen szerkezeti kár nem keletkezhet a berendezés súlya miatt. Természetesen a szerkezete mellett a látványa is kiemelkedő a csempekandallónak, bármilyen helyiségnek kiváló hangulatot biztosít, és számos változatban elérhető, így jó választás lehet minden otthonba.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a csempekandalló előnyeit, a berendezés megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

hordozható cserépkályha

A csempék színe, illetve mintája a koltocsempe.hu illetve nadasdkeramia.hu honlapon a GALÉRIÁBAN tekinthető meg.

Tovább a termékekhez.