+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Kerti grillek | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Kerti grillek

Cégünk megtervezi és megépíti, környezetbe simuló kültéri sütő, girllező, és főző alkalmatosságait. Melyek reményeink és igyekezetünk szerint sokáig hangulatos és barátságos környezetet varázsol családi összejövetelei számára.

A kerti grillezők a Tűzfészek kft. és az Aba Kandalló Dunakeszi munkái.

Kerti grillek: A finomságok illata minden tavaszi délutánt megbolondít

Képzelje csak el: ragyogó napsütés, szellő ringatta, zöld lombok, a vendégségbe érkezett baráti társaság duruzsolása és grillezett húsok meg zöldségek íncsiklandó illata a levegőben! Hát nem egy festői kép? A legtartalmasabb baráti összejövetelek és kerti partik örök elemei a kerti grillek, hiszen ezeken olyan finomságok készíthetők, amik garantáltan minden résztvevőnek elnyerik a tetszését.

A grillkolbászok, hússzeletek, hagymák, paprikák és cukkinik elkészítésén túl azonban még olyan speciálisabb ételek elkészítéséhez is használhatja eszközeinket, mint például a pogácsák, vagy a bográcsos finomságok. A kerti grillek így egy gazdag, változatos ebéd elkészítésére is használhatók.

A kerti grilleket úgy tervezzük meg, hogy maximálisan illeszkedjenek kertje stílusába. Természetesen dönthet a hordozható típus mellett is, aminek számos előnye van: bárhol elhelyezheti kertjében, de akár ismerősei, barátai otthonába is elviheti, hogy ott sütögessenek vele.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, mindenben szívesen segítünk!

kerti grill

A kert hasznos és díszítő eleme: a kerti grillsütő

A kerti grillsütés egy igazán hálás sütési forma: nagyon jó hangulatteremtő, így mindenféle családi eseményre és baráti bulira alkalmas; ráadásul az év legnagyobb szakaszában működ tethető, akár enyhébb őszi napokon is kiváló. Egy kerti grillsütő építése jóval hasznosabb, mint egy hordozható grillsütő használata.

Cégünk vállalja olyan kerti grillsütők kivitelezését, amely az egyedi igényeknek megfelelően csodálatos dísze lehet a kertnek. Ezek a kiépített kerti grillsütők jóval nagyobb hatásfokkal működnek, mint olcsó bolti társaik, az általuk adott hangulatról nem is beszélve.

Az ilyen típusú kerti sütőket abszolút egyedi igényekhez tudjuk fejleszteni: így nem csupán grillezéshez, de bográcsoláshoz vagy pogácsa sütéshez is ideálisak lehetnek. Ha Ön többféle funkciót kívánt adni neki, akkor úgy kivitelezzük, hogy minden kért kívánságnak eleget tudjon tenni.

Nézzen szét a kerti grillsütő katalógusunkban és keressen fel minket, hogy segíthessünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb darabot! A következő szezonban a kerti grillsütő lesz a család kedvence, ahol bármilyen alkalmat meg lehet ünnepelni!

kerti grillsütő


Építtessen egyedi kerti grillt a tökéletes nyári sütésekhez

Ha nyár, akkor jó idő, ha pedig jó idő, akkor irány a kert! Nincs is jobb időtöltés nyaranta, mint családunkkal és barátainkkal összeülni és enni egy finomat a természetben. Ahhoz azonban, hogy ez kényelmesen és praktikusan valósulhasson meg, szükség van egy minőségi kerti grillsütőre.

Az üzletek kínálatában ugyan találhatunk kecsegtető ajánlatokat, de ezek sosem érhetnek fel egy egyedileg kivitelezett kerti grillsütővel, melyet teljes mértékben saját igényeink szerint alakíthatunk! Legyen benne kemence? Esetleg fontos az edénytárolási lehetőség? Bármilyen kívánságunk is legyen, egyedi kerti grillsütő építésével tökéletes lesz a végeredmény!

Ha pedig rendelkezünk a tökéletes kerti grillsütővel, nincs is más dolgunk, mint finomabbnál-finomabb ételeket készíteni a segítségével, és meglepni szeretteinket egy kellemes étkezéssel! Ha Önnek is fontos a komfort és az egyediség, forduljon hozzánk bátran, és bízza ránk a kerti grillsütő építését!

kerti grillsütő


A kerti összejövetelek alapkelléke – a hordozható kemence.

A jó idő beköszöntésével egyre többen választják a szabadtéri főzés lehetőségét. A szabadban elkészített étel teljesen más ízvilággal rendelkezik, ez részben köszönhető a jellegzetes füstös íznek, részben a sütés-főzés technikájának.

Kerti konyhánkhoz az áruházak különböző eszközöket kínálnak, amivel a főzés egyszerűbb és hatékonyabb. Ám az ételek kiváló ízét és állagát egy kerti hordozható kemence adhatja meg igazán. Rendkívül jó hőtartással rendelkeznek, ami gazdaságos megoldás, mivel begyújtás után hosszú ideig a meleg a kemence belsejében „reked”, így akár több fogást is elkészíthetünk egymás után, anélkül, hogy újra fel kéne fűteni. Hordozhatóságának köszönhetően kertünk bármelyik pontján elhelyezhetjük, a főzés így nem lesz helyhez kötött, és ha az adott szituáció úgy hozza, akkor praktikussági szempontokat is figyelembe vehetünk áthelyezés során. A kerti hordozható kemencék nem csak az ételek minőségét javítják, hanem már látványukkal emelik fényét kertünknek.

Ha szeretné ízletes ételekkel meglepni családját, és mindezt gazdaságosan megvalósítani, akkor válasszon kerti hordozható kemencét! Az emberiség egyik legősibb eszköze a sütés-főzés terén, teljesítményében soha sem kellett csalódnunk!

kerti grillsütő


A nyár slágere a kerti grillsütő!

Ahogyan a nyári szezon beindul, úgy nő meg hirtelen a szabad térre szervezett programok száma is. Egy kis napfürdőzéssel összekötött ejtőzés a kertben, finom falatokkal és hűs frissítőkkel kísérve. Jól hangzik, igaz? Nincs is jobb, mint egy nyáresti grillparti a barátok, családtagok körében. Önnek megvan hozzá a kerti grillsütője?

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg kerti grillsütőjét! Ne aggódjon, még nem maradt le semmiről, hiszen épphogy elkezdődött a szezon!

A kerti grillsütőn készült húsok, zöldségek, sajtok egészen más ízűek, mint a bent sütött ételek, semmihez sem fogható zamatuk van. A hozzájuk illő grillfűszerekkel meghintve fenséges ebéd vagy vacsora válik belőlük. Használja ki a nyarat, és lepje meg vendégeit finom falatokkal a saját kerti grillsütője segítségével!

Az általunk kínált kerti grillsütővel egyszerű, szórakoztató ez a program, és biztosan mindenkinek jut elég grill finomság! Bátran keressen fel minket, és rendeljen tőlünk!

kerti grillsütő


Időtállóság és minőség? Kerti grilljeink mindezt biztosítják!

Itt a nyár, ami ideális körülményeket teremt a különböző szabadtéri összejövetelekhez. Ezen események hangulatát nemcsak a társaság és a programok határozhatják meg, hanem a különböző ízletes fogások is, amiket az alkalmak kapcsán biztosítanak a házigazdák. Ezeket az ételeket ilyenkor vétek a konyhában elkészíteni, ezért fontos, hogy mindig álljon rendelkezésre kerti grill, hiszen a sütőberendezés biztosítja a nyár jellegzetes ízeit.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg kerti grillsütőjét! Ne aggódjon, még nem maradt le semmiről, hiszen épphogy elkezdődött a szezon!

Ahhoz, hogy egy kerti grill minden igényt kielégíthessen, időtállónak és kiváló minőségűnek kell lennie. Ezzel mi is tisztában vagyunk, és visszajelzéseket is várunk az ügyfeleinktől, hiszen a termékeink kapcsán így fejlődhetünk a jövőben. Vagyis, ha a termékeink mellett dönt, olyan kerti grill tulajdonosa lehet, ami az említett szempontoknak százszázalékban megfelel, ráadásul a választékunkban nincs tömegtermék, így valóban egyedi berendezés tulajdonosává válhat.

Döntsön magas színvonalú kerti grilljeink mellett, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Időtállóság és minőség? Kerti grilljeink mindezt biztosítják!

Tovább a termékekhez.