+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Erdélyi kályhacsempék | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Kályhacsempék

Cégünk kétszer égetett mázas kályhacsempéket forgalmaz 35 színben, 25 mintában, melyek között egyaránt megtalálható magasfényu és mattitott kivitel.

A képen bemutatott színek a valóságban árnyalatai eltérést mutatnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Újítsa meg a kályha külsejét új kályhacsempékkel!

kályhacsempék

A korszerű fűtési rendszerek között vannak olyanok, amik beváltak és kiállták az idő próbáját. Az energiatakarékos kandallók, kályhák is ilyenek. Ha megvan elégedve a saját kályhája teljesítményével, akkor miért cserélné le, igaz? Ha lecserélni nem is szükséges, azért még kaphat új borítást, szükség lehet arra, hogy újszerű külsőt kapjon.

Amennyiben új kályhacsempéket szeretene vásárolni, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, és garantáltan meg fogja találni Ön is azokat az új kályhacsempéket, amik stílusban és árnyalatban is tökéletesen illenek az otthonába!

Az általunk forgalmazott kályhacsempék segítségével még a tél és a legújabb fűtési szezon beköszöntése előtt gondoskodhat arról, hogy kályhája megújulva és stílusosan várja működése megkezdését.

Több tucat színárnyalat és minta szerepel a kályhacsempe választékunkban, Önnek melyik ragadta meg a figyelmét? Felmerülő kérdéseivel keressen fel minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szerezze be a legjobb kályhacsempéket tőlünk!

Szerezze be a legjobb kályhacsempéket tőlünk!

Cserépkályhával fűteni több szempontból is nagyon kedvező. Egyedi, személyre, illetve házra szabott fűtési rendszerrel melegíthetjük fel otthonunkat, ami praktikus, ráadásul önmagában is szép látvánnyal ajándékoz meg minket, és még az egyedi kályhacsempékben is gyönyörködhetünk!

Keressen minket bizalommal, és válogasson minőségi kályhacsempéink közül! Kínálatunkban az erdélyi népművészet, az erdélyi folklór mintáival dekorált kályhacsempékből is válogathat. Díszítse kályháját a történelmi Erdély ihlette kályhacsempékkel, és legyen különleges fűtő berendezése!

Akár nappaliban, hálószobában vagy az étkezőben kerül kiépítésre a kályha, a dekoratív kályhacsempék mindenhol jól mutatnak, megfelelően kiválogatva képesek valódi stílust csempészni az otthonokba. Autentikus hangulatot, rusztikus stílust teremtenek, ami bárhol remekül mutat.

Minőségi, időtálló, gyönyörű és különleges kályhacsempéket keres? Többféle színből és mintából válogathat, ha a mi termékeink között nézelődik!

Kályhacsempék

Hagyományos Erdélyi Kályhacsempék