+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Pellet Kályhák, Működési elv, típusok | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Pellet Kályhák

A PELLET szárított, aprított biomasszából, nagy nyomáson összepréselt tüzelőanyag.

Ez az anyag olyan fűtőkészülékekhez használható, amelyek ennek fogadásáshoz lettek tervezve. A pellet a fűtőkészülék tartályába helyezve automatikusan adagolható.

Pellet kályha kisokos

Pellet kályha kisokosA pellettüzeléses kályhák számtalan előnnyel rendelkeznek, nem véletlen, hogy világszerte egyre többen használják. Egy családi ház teljes fűtésére is alkalmasak, és lehetséges velük a használati melegvíz előállítása is. A pellet kályhák teljesen biztonságos fűtési formát jelentenek akár felügyelet nélkül, vagy folyamatos használat mellett is.

A tüzelőanyagot, vagyis a pelletet az izzító gyertyával felhevített levegő gyújtja meg. A működést egy mikroprocesszor szabályozza úgy, hogy a lehető legjobb hatásfokot érje el. A füstgázventilátor feladata az égéstermék füstcsövön való elvezetése.

A pellet kályhák teljesen automatikusan működnek, könnyen beprogramozhatók. A használati melegvíz előállításához mindössze egy indirekt tároló csatlakoztatása szükséges. A pellet kályha használható napkollektoros rendszerrel kombinálva is, így működése még gazdaságosabb.

Ha Ön is a pellet kályha mellett dönt, keressen minket bizalommal bővebb információkért vagy árajánlatért megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Edilkamin Pellet Kályhák

Nordica Pellet Kályhák

Supra Pellet Kályhák