+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Rusztikus Supra kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Rusztikus Supra Kandallók

Cégünk légfűtésű kandallók építésében is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

A kandalló térhódítása annak köszönhető, hogy esztétikai megjelenése mellett, igazodik egy dolgozó család azon igényéhez, hogy működési elvénél fogva igen hamar meleg legyen akár 72-85% hatásfok mellett egy 120-300 légköbméterű lakrészben.

Szinte az összes SUPRA tűztérrel vagy alapfelszereltségben, vagy opcionálisan kapható ventillációs (25 W) tartozék, melyel a tűztér által termelt meleglevegő más helységekbe is áramoltatható!

( A légfűtés elvét a Szakmai kérdések fejezetben ismertetjük a cserépkályha működésével együtt.)

Miért válasszon rusztikus kandallót?

Szereti a régies formákat a lakberendezésben? Az Ön szívéhez közelebb állnak a klasszikus látványvilágú berendezések, mint a modern darabok egyszerű, sokszor szögletes vonalai? Akkor a rusztikus kandallót Önnek találták ki!

Ez a kandallótípus megjelenésében korábbi művészettörténeti korokat idéz, hiszen a külseje nem csupán egy letisztult, sima felület, hanem különféle díszítmények jelennek meg rajta, legyen ez akár féloszlopos megoldás, vagy pedig téglaminta. Ilyen kandallókkal találkozhatunk például a 19. század végét idéző filmekben, vagy viszontláthatjuk hasonló társaikat különböző festményeken.

A rusztikus kandallók Önnek is lehetőséget adnak arra, hogy lakását klasszikus módon rendezze be, hiszen kialakításuk miatt ezek a darabok jobbára uralják a teret, már eleve meghatározva a hangulatát. Ez a kandallótípus kifejezetten olyan látványvilággal rendelkezik, amire könnyen lehet mondani, hogy „az otthon melegét” sugározza.

Szeretné, ha a lakásában rusztikus kandalló állna? Akkor ne habozzon felkeresni minket ajánlatunkért!

rusztikus kandallót

Tovább a termékekhez.