+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Kandalló, tűztér, kemence, cserépkályha és Kertépítés az Ön igényei szerint. | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Party grillezőasztal

Itt a nyár, élvezze saját készítésű, finom falatokkal, kellemes társaságban.A minden igényt kielégítő PARTY GRILL asztal egyszerre 8 személynek nyújt egyéni, vagy közös grillezési lehetőséget. De lehet diszkosz vagy bogrács,- mindenre alkalmas a PARTY GRILL asztal.

Könnyen szerelhető, öntöttvas belső, inox rács, mobil, biztonságos '100% magyar fejlesztés, magyar gyártmány.

Ára: 270 000 Ft bruttó


Parti grillező asztallal a tökéletes kerti mulatságokért

Parti grillező asztallal a tökéletes kerti mulatságokértSokan szerveznek a melegebb évszakokban kertipartikat családi összejövetelekre, barátaiknak vagy egyéb vendégeknek. Viszont a szép kert még csak az első lépcsőfok! Szükségesek különböző bútorok és egy sütésre vagy főzésre alkalmas hely, hogy az általunk rendezett összejövetel megfelelő hangulatban és kényelmes körülmények között teljen!

Ha szeretne a kertiparti során finom ételeket készíteni vendégeivel, akkor a kerti sütéshez sok lehetőség áll rendelkezésére, például különféle grillek, bográcsok,kiépített vagy mozgatható tűzrakóhelyek. A mozgatható tűzrakóhelyek praktikusabbak lehetnek kiépített társainknál, hiszen rossz idő esetén vagy a kerti munkák során könnyedén eltehetjük őket. Vásároljon parti grillező asztalt! A parti grillező asztalhoz akár többen is odaférnek, leülhetnek köré és sütés közben élvezhetik egymás társaságát, anélkül, hogy zavaró lenne a nyílt láng okozta füst! A parti grillező asztal összeszerelése egyszerű, anyagából kifolyólag biztonságos és tartós!

Nyársalás, grillezés vagy bográcsozás? A parti grillező asztallal erre mind lehetősége van! Vásárolja meg termékünket, a hangulatos sütögetések érdekében!Alapozza meg a nyári összejövetelek hangulatát party grillezőasztallal!

Alapozza meg a nyári összejövetelek hangulatát party grillezőasztallal!A nyár lehetőséget biztosít arra, hogy többet tartózkodjunk a szabadban, ezért a családi vagy baráti összejöveteleket is ilyenkor előszeretettel rendezzük meg a kertben. A jó hangulathoz nem csak a társaság járulhat hozzá, hanem az ízletes fogások is, melyeket party grillezőasztal segítségével készíthetünk el!

A legtöbb grillező esetében gyakori probléma, hogy tűzterük nem megfelelő kialakítású, emiatt nem tudjuk biztosítani a sütéshez az ideális hőfokot, így a húsok, zöldségek nem sülnek át kellően. Ezzel szemben a party grillezőasztal rendszerének köszönhetően az ételek garantáltan nem maradnak nyersek.

A party grillezőasztalok használata során bárki szakáccsá válhat az összejöveteleken, ugyanis a grillezőasztal kör kialakítása miatt mindenki személyre szabottan sütheti meg kedvenc fogásait, így például, aki a steaket véresen szereti, ízlése szerint készítheti el a húst!

Vásároljon party grillezőasztalt, varázsoljon Ön is a kerti sütésekből igazi közös mókát!