+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Edilkamin tűzterek | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Edilkamin tűzterek

Az Edilkamin fatüzelésű tűztérbetétek mindegyikének égéstere nagy vastagságú öntvényből készült acél előlappal, ezek bármilyen környezetbe beültethető tűztérbetétek.

A Deco modell külső megjelenésében is öntvény.

Modern technológiával tervezett Edilkamin fatüzelésű zárt tűzterek


Ezek a kompakt és praktikus, fatüzelésű tűzterek kellemesen meleggé és varázslatossá teszik otthonát! A fa fűtőanyag használatával melegítik át a teret és a szomszédos helyiségeket. Ehhez csak ventilátoros rásegítés szükséges, így a tűztér a kívánt hőmérsékletnek megfelelően modulálja a levegő sebességét.

A stílusos és modern tűzterek otthona bármely pontját remek hangulatúvá teszik! Az Edilkamin fatüzelésű tűztér választéka rendkívül széles méret, teljesítmény és külső megjelenés tekintetében egyaránt. A lehető legmodernebb formában teheti stílusossá otthonát! Nagy panorámás, keskeny, kétoldalú formák, sík-, íves- vagy prizmatikus üveggel készült tűzterekkel remek hatást érhet el.

Ezzel a fafűtéses módszerrel nem csak jelentős fűtési költséget takaríthat meg, hanem környezetét is kíméli, miközben otthonát meleg hangulatúvá és stílusossá varázsolja! Ha Ön is szeretné megtapasztalni a legkorszerűbb technológia és elegáns megjelenés tökéletes ötvözetét, nézzen körül Edilkamin tűztereink kínálatában!Tovább a termékekhez.