+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Természetes és Öntött mészkő kandallóburkolatok | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Kandallóburkolatok

Az általunk készített kandallókat, kívánságuk szerint az alábbi természetes kőburkolatokkal - a teljesség igénye nélkül - tudjuk ellátni:

Természetes kövek: gyönyörű import illetve hazai gránit, márvány, gránit és mészkőlapok.

Öntött mészkőburkolatok: márvány, vagy mészkő örleményből, speciális öntési és szilárdítási technológiával készültek. Ezek közül valamennyi felületkiképzése lehet:

1./ fényes tömített
2./ savazott érdesített
3./ pattintott (sprengelt) változat

A savazott és pattintott kivitelt főként rusztikus, míg a fényes változatot modern, minimál stílushoz ajánljuk.

A képeken látható színek a valóságoshoz képest kismértékű eltérést mutathatnak, így a végleges színválasztáshoz mindenképpen személyes megtekintés és választás szükséges.

A rusztikus burkolatokhoz még kifejezetten ajánljuk a természetes homokkő pattintott változatát.

Keressen fel elérhetőségeinken!

Milyen kandallóburkolatot válasszunk?

Milyen kandallóburkolatot válasszunk?Ha szeretnénk eldönteni, hogy milyen építőanyagok és kandallóburkolatok felhasználásával akarjuk megépíteni kandallónkat, akkor először azt kell figyelembe vennünk, hogy milyen stílusú lesz a kandalló. Egy modern kandalló esetében például nem túl díszes, akár teljesen sima vonalvezetésű burkolatot használjunk, hogy a tűz még inkább előtérbe kerülhessen. A skandináv stílusú kandallók esetében szintén az egyszerűségre érdemes törekedni a kandallóburkolat megválasztásakor. Ami pedig a rusztikusabb stílusú tűzterek külsejét illeti, a pattintott kövek, például a téglák illenek hozzájuk a legjobban.

Ezen felül viszont arra is érdemes törekedni, hogy a választott kandallóburkolat esztétikai szinten passzoljon a lakásunk stílusához is. A kandallónkhoz használt burkolat anyagait érdemes lakásunk egyéb pontjain, akár a falakon, akár már bútorokon is megjeleníteni. Mindez kellemes egységbe kovácsolja otthonunk stílusát.

Ha nem csak a kandalló építés folyamatát, hanem a legmegfelelőbb burkolat kiválasztását is szeretné profi szakemberekre bízni, akkor ne habozzon, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot minél előbb!

Természeteskő kandallóburkolatok

Öntöttmészkő kandallóburkolatok