+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Modern Supra kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Modern Supra Kandallók

Cégünk légfűtésű kandallók építésében is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

A kandalló térhódítása annak köszönhető, hogy esztétikai megjelenése mellett, igazodik egy dolgozó család azon igényéhez, hogy működési elvénél fogva igen hamar meleg legyen akár 72-85% hatásfok mellett egy 120-300 légköbméterű lakrészben.

Szinte az összes SUPRA tűztérrel vagy alapfelszereltségben, vagy opcionálisan kapható ventillációs (25 W) tartozék, melyel a tűztér által termelt meleglevegő más helységekbe is áramoltatható!

( A légfűtés elvét a Szakmai kérdések fejezetben ismertetjük a cserépkályha működésével együtt.)


A modern Supra kandallók meghitt hangulatot és azonnal kellemes meleget varázsolnak!

A kandalló egy olyan vágyálom, amiről sokan lemondanak, mert nem elégedettek a kandalló hatásfokával. A modern kandallók már jóval többre képesek, mint a hagyományos változatok. A modern Supra kandallók egyértelműen a kor emberének igényei alapján készültek. Miért tudnak többet a modern Supra kandallók, mint a klasszikus társaik?

A működésük energia hatékonyabb, hiszen gyorsabban melegszenek fel. Akár egy központi fűtés vagy más fűtési rendszer esetében, nem sokkal a használatba vételt követően már az egész házban kellemes meleg van. A gyors felfűtés annak is köszönhető, hogy a légfűtéses tűztér a meleg levegőt kifelé, a többi szobába juttatja, amihez csak egyetlen tartozékkal kell kiegészíteni a kandallót.

A modern Supra kandallók modern megjelenésűek, a kandallóval történő fűtés klasszikus hangulatát idézik, de modern hatásfokkal működnek. Amennyiben szeretne magának és családjának ilyen kandallóval meleg otthont biztosítani a fűtési szezonban, ismerje meg a modern Supra kandallóinkat közelebbről!

modern Supra kandallók


Bővítse minimál stílusú otthonát modern kandallóval!

Manapság a lakberendezés során egyre többen választják a minimál stílust, ugyanis az irányzat roppant izgalmas és elegáns megoldásokat kínál a lakóterek kialakításához. Ha az Ön otthonában is a minimál stílus az uralkodó irányzat, és szeretné még extrákkal kibővíteni a lakást, válassza a modern kandallókat!

Sokan gondolják azt, hogyha a minimál irányzat mellett teszik le a voksukat, le kell mondaniuk az olyan klasszikus berendezésekről, mint a kandalló. Valójában nem szükséges ilyen döntést hozni, hiszen a modern kandallók tökéletesen passzolnak a minimál lakberendezéshez. A modern kandallók letisztultak, látványosak, elegánsak, akárcsak a minimál irányzat és fokozzák a környezet meghitt hangulatát, kényelmét. Ezek a fűtőberendezések az ingatlan értékét is növelik, ez pedig később egy esetleges lakáseladásnál anyagi előnyöket is jelenthet.

A modern kandalló beépítésével csak jól járhat! Ha Ön is szeretné élvezni a lobogó tűz látványát, és fokozná az ingatlan eleganciáját, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

modern-minimál kandalló


A modern-minimál kandallókról bővebben

Amikor a kandallók szóba kerülnek, az emberek többsége azonnal a rusztikus, klasszikus kinézetű, hatalmas méretekkel rendelkező fűtőberendezésekre asszociál, pedig manapság már nem feltétlenül így néznek ki ezek a népszerű fűtőberendezések. Az utóbbi években bővült a kínálat, a modern-minimál kandallókkal, amik teljesen ellentétjei a korábban ismert típusoknak.

A modern- minimál kandallók egyszerű kinézetű, nem hivalkodó berendezések. Mivel letisztultak, és nem olyan díszesek, mint a klasszikus irányzatú társaik, esetükben inkább a tűz és a fények látványa kerül előtérbe. Így azoknak, akik kedvelik a tűz táncát szemlélni, különösen előnyös választás egy modern- minimál kandalló. Ezeknek a fűtőberendéseknek kisebb a térigényük, beszerelésük gyorsabb és egyszerűbb, tehát akiknek viszonylag szűkös az otthonuk, számukra tökéletes választás ez az irányzat.

A modern-minimál kandallók látványosak, igényesek, beépítésükkel csodálatos összképet lehet varázsolni az ingatlanban. Ha Ön is szeretne otthonába ilyen stílusú fűtőberendezést telepíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

modern-minimál kandalló


Modern kandalló? Lehetséges!


Amikor a kandallók kerülnek szóba, sokaknak elsősorban a régi, nagyszülők házaiban található, vagy régi filmekben látható darabok jutnak eszébe, holott a mai, modern igényeknek megfelelő fűtőberendezések kialakítása is lehetséges.

A modern kandalló előnyei közé tartozik, hogy noha változatlanul megtartja a lakás látványvilágát, mégis ad egy otthonos érzést maga a tűztér. Mivel napjainkban a lakberendezés egyik fő irányvonala a letisztultság, ezért a modern kandallók vonalvezetése is ilyen, ami segíti az összhang kialakítását a modern berendezésű lakások esetében.

Azok, akik már ültek kandalló mellett, bizonyára észrevették, hogy a meleg, amit áraszt, össze sem hasonlítható a rideg fűtőtestekével. Szeretné, ha az Ön lakása is igazi, kellemes otthon lenne, ahol a téli időben is igazán hangulatos fűtési megoldással élhet, de mindeközben megmarad az eredetileg tervezett látványvilág?

Tájékozódjon weboldalunkon, és rendeljen bátran modern kandallóink közül, illetve bátran keressen minket kérdéseivel!


kandalló
Tovább a termékekhez.