+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Modern Supra kandallók | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Modern Supra Kandallók

Cégünk légfűtésű kandallók építésében is nagy tapasztalatokkal rendelkezik.

A kandalló térhódítása annak köszönhető, hogy esztétikai megjelenése mellett, igazodik egy dolgozó család azon igényéhez, hogy működési elvénél fogva igen hamar meleg legyen akár 72-85% hatásfok mellett egy 120-300 légköbméterű lakrészben.

Szinte az összes SUPRA tűztérrel vagy alapfelszereltségben, vagy opcionálisan kapható ventillációs (25 W) tartozék, melyel a tűztér által termelt meleglevegő más helységekbe is áramoltatható!

( A légfűtés elvét a Szakmai kérdések fejezetben ismertetjük a cserépkályha működésével együtt.)


A modern-minimál kandallókról bővebben

Amikor a kandallók szóba kerülnek, az emberek többsége azonnal a rusztikus, klasszikus kinézetű, hatalmas méretekkel rendelkező fűtőberendezésekre asszociál, pedig manapság már nem feltétlenül így néznek ki ezek a népszerű fűtőberendezések. Az utóbbi években bővült a kínálat, a modern-minimál kandallókkal, amik teljesen ellentétjei a korábban ismert típusoknak.

A modern- minimál kandallók egyszerű kinézetű, nem hivalkodó berendezések. Mivel letisztultak, és nem olyan díszesek, mint a klasszikus irányzatú társaik, esetükben inkább a tűz és a fények látványa kerül előtérbe. Így azoknak, akik kedvelik a tűz táncát szemlélni, különösen előnyös választás egy modern- minimál kandalló. Ezeknek a fűtőberendéseknek kisebb a térigényük, beszerelésük gyorsabb és egyszerűbb, tehát akiknek viszonylag szűkös az otthonuk, számukra tökéletes választás ez az irányzat.

A modern-minimál kandallók látványosak, igényesek, beépítésükkel csodálatos összképet lehet varázsolni az ingatlanban. Ha Ön is szeretne otthonába ilyen stílusú fűtőberendezést telepíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

modern-minimál kandalló


Modern kandalló? Lehetséges!


Amikor a kandallók kerülnek szóba, sokaknak elsősorban a régi, nagyszülők házaiban található, vagy régi filmekben látható darabok jutnak eszébe, holott a mai, modern igényeknek megfelelő fűtőberendezések kialakítása is lehetséges.

A modern kandalló előnyei közé tartozik, hogy noha változatlanul megtartja a lakás látványvilágát, mégis ad egy otthonos érzést maga a tűztér. Mivel napjainkban a lakberendezés egyik fő irányvonala a letisztultság, ezért a modern kandallók vonalvezetése is ilyen, ami segíti az összhang kialakítását a modern berendezésű lakások esetében.

Azok, akik már ültek kandalló mellett, bizonyára észrevették, hogy a meleg, amit áraszt, össze sem hasonlítható a rideg fűtőtestekével. Szeretné, ha az Ön lakása is igazi, kellemes otthon lenne, ahol a téli időben is igazán hangulatos fűtési megoldással élhet, de mindeközben megmarad az eredetileg tervezett látványvilág?

Tájékozódjon weboldalunkon, és rendeljen bátran modern kandallóink közül, illetve bátran keressen minket kérdéseivel!


kandalló
Tovább a termékekhez.