+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Supra kandallókályhák! | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Kandallókályhák

Új Supra kandallókályhák!

Tekintse meg kandallókályháinkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

A zárt tűztér feltalálója, a SUPRA, megkerülhetetlen szakértő a fatüzelésben. A piacon 1878. óta jelenlévő SUPRA különös fontosságot tulajdonít termékeinek.

Mindig újabb és újabb megoldásokat kutatva és a holnap kihívásaira választ keresve gyártja készülékeit a SUPRA ötvözve bennük a megfelelő teljesítményt és a francia stílust. Szakértelem. "Made in France"

A kandallókályhák előnyeiről pár mondatban

A klasszikus kandallók a romantikus fűtési rendszerek közé tartoznak, ahol a sárgán égő lángok kerülnek a középpontba. A kandalló kialakítása mégis időigényes, és nem is annyira olcsó megoldás, de ahogyan mindenhol, itt is léteznek kedvező kompromisszumok. A kandallókályhák nagyszerű átmenetet képeznek a kályha és a kandalló között, egyesítve magukban azok minden előnyét. Nincs szükség arra, hogy átalakításokba kezdjenek a nappaliban, vagy ott, ahová szánják az új fűtési rendszert.

A kandallókályhák tulajdonképpen szabadon álló kandallók, amiket bárhová be lehet állítani. Zárt égésterüknek köszönhetően a fával történő tüzelés biztonságos az egész ingatlanban. Korszerű, költséghatékony és biztonságos kiegészítő fűtéssé válhat, ami nem utolsó sorban a páratlan látványával és stílusos megjelenésével is hódít.

Az energia igénye alacsony, a hatásfoka magas, energiakimaradás esetén is lehet rá számítani. Stílusban és formaválasztékban is változatos kínálatból lehet választani, ezért minden otthonba tökéletesen illik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltették az érdeklődését a kandallókályhák iránt, és kérdezzen elérhetőségeinken termékeinkről!

Válassza Ön is a kandallókályhát

Válassza Ön is a kandallókályhátAz otthonunk fűtése mindig kényes és költséges dolog. Vannak, akik a kiépített radiátor rendszert részesítik előnyben és vannak, akik fatüzeléssel melegítenek otthonukban. Egy szépen kiépített kandalló nem csak jól mutathat, és kellemes érzést kelthet bennünk, de jól be is fűtheti otthonunk belső terét, amivel így spórolhatunk is számláinkon. Sokan nem engedhetik meg maguknak egy szokványos kandalló beépítését, mert költséges lehet. Ilyenkor jöhetnek szóba a kandallókályhák!

Cégünknél megtalálhatja az ideális, otthonába illő kandallókályhát, hogy Ön is részese lehessen annak az élménynek, amit egy kandalló látványa nyújthat. Nálunk több típusú és márkájú kandallókályha közül választhat és méretben is megtalálja otthonának legkedvezőbbet. Élje át Ön is a kandalló tüze nyújtotta meleget és varázsolja otthonosabbá életterét!

Ha radiátorait szeretné fűteni fatüzeléssel, válassza aqua kandallókályháinkat, mely a radiátorokban keringő víz melegítésével segíti elő az otthona fűtését.

Ha minőségi kandallókályhákat szeretne, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Takarékos megoldás otthonába: A kandallókályhák előnyeiről röviden

Takarékos megoldás otthonába: A kandallókályhák előnyeiről röviden

Manapság, a növekvő villany- és fűtésszámlák miatt teljesen érthető, hogy az ingatlantulajdonosok folyamatosan keresik a megoldást annak érdekében, hogy csökkentsék e téren kiadásaikat, hiszen így jelentős megtakarított összeghez juthatnak. Mivel a fűtés az, ami igen nagy kiadást jelent, sokan térnek át a fával történő fűtésre, hiszen gazdaságosabb a gázos készülékeknél, ráadásul csak egy egyszerű fűtőberendezés kell hozzá, mégpedig a kandallókályha.

A kandallókályha gazdaságosságának titka, hogy az ingatlan komplett fűtésrendszerére ráköthető, így a gázra nem lesz szüksége, ennek köszönhetően látványosan csökkenni fog a fűtésszámla, a megtakarított pénzt pedig más, fontosabb kiadásokra fordíthatja. A kandallókályhákból többféle rendszerű berendezés létezik a piacon, ezért mielőtt a megvásárlásuk mellett döntene, mérje fel a kínálatot annak érdekében, hogy az ideális fűtőberendezést vásárolhassa meg.

A kandallókályhák megvásárlásáért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Aqua Kandallókályhák

Supra Kandallókályhák