+36-30-430-9633
info@abakandallo-dunakeszi.hu
Twitter
Tweets by AKandallo
Blogger
Google+
Pinterest
Youtube
Kandalló, cserépkályha, tűztér az Ön igényei szerint! | Aba Kandalló Dunakeszi

Üdvözöljük az Aba Kandalló honlapján!

Tisztelt érdeklődő ! Bár árainkat folyamatosan frissítjük.Kérjük az aktuális árakról telefonon, vagy e-mailben érdeklődjenek. Köszönjük ! • aba kandalló az otthoni tűzhely melege

  Üdvözöljük az Aba Kandalló Dunakeszi honlapján!

  Cégünk arra törekszik, hogy minden leendő ügyfele számára elérhetővé tegye az OTTHONI TŰZHELY MELEGÉT az ország egész területén. Ezért folyamatosan a leggazdaságosabb, legkörnyezetkímélőbb, jó hatásfokú tüzelőberendezések beépítésén és forgalmazásán dolgozik.

  Egyedi berendezési tárgyai,- így a kandalló is - akkor érvényesül igazán, amennyiben harmonizál környezetével, azok egyedi sugárzásával.
 • Légfűtés optimalizálása – újszerű utóhasznosítóval

  Légfűtés optimalizálása – újszerű utóhasznosítóval

  Íme egy módszer, mellyel hatékonyabbá olcsóbbá és környezetkímélőbbé teheti fűtését, akár utólag is!

  Ha visszatekintünk az elmúlt negyedszázad kandallótrendjének hazai változásaira – amely időben sok is és kevés is – akkor egy fontos következtetés mindenképpen levonható: a felhasználói igény és a gyártói kínálat a kezdeti látvány és hangulatteremtő funkciótól ma már a teljes ház gazdaságos fűtéséig nemesedett. Ez óriási kihívás a gyártók és nem utolsósorban a tervezők és építménykivitelezők számára.

 • Bioethanol Kandallók

  Bioethanol Kandallók

  Amennyiben nincs kéménye, és elsősorban csak a lobogó tűz látványát akarja élvezni, - 3-5 kW fűtési teljesítmény mellett - "melegen ajánljuk " tiszta, kéményt nem igénylő, jó hatásfokú bioethanol kandallóinkat!

  Akár rusztikus, modern, vagy tetszőleges burkolattal is kívánságára beépítjük. Igény szerint önmagában álló kivitelben is legyártjuk.

  Éljen a lehetőséggel, s takarítsa meg a kéményépítéssel járó anyagi és egyéb kellemetlenségeket!

 • Lapraszerelt, előregyártott kandallók

  Lapraszerelt, előregyártott kandallók

  Kandallóépítés akár 1 nap alatt is! Válasszon a honlapunkon lévő kandallók közül, vagy küldje el "álmai" kandallójának képét.

  Mi az adottságoknak megfelelően, műhelyünkben előkészítjük, és akár 1 nap alatt felépítjük Önnél.

  A honlapunkon szereplő valamennyi kandalló megvásárolható "lapraszerelt", előregyártott készletben!
 • Supra tűzterek

  Supra tűzterek

  A SUPRA, a fűtés és a hőkomfort elismert európai szakértőjeként több mint 135 éve tervez és gyárt fafűtésű kályhákat, tűztereket és kandallókat. A gyár termékeit több, mint 30 országban forgalmazzák világszerte.

  Az innováció és a környezetvédelem már a kezdetektől központi szerepet játszott a SUPRA SA tevékenységében.

  Tekintse meg Ön is teljes tűztér kínálatunkat!
 • Elektromos kandallók

  Elektromos kandallók

  Cégünk 14 fajta "klasszikus" formájú angol villany kandallót forgalmaz. Valamennyi 1, illetve 2KW fűtésteljesítményű.

  Olyan kis lakásokban, ahol nincs kémény ideális hangulatot, és meleget sugároz. Mivel mélysége átlagosan 30cm, kis helyigényével kiválóan alkalmazkodik a környezethez.

  Tekintse meg 2013-es kínálatunkat!
 • Új Supra kandallókályhák!

  Új Supra kandallókályhák!

  A zárt tűztér feltalálója, a SUPRA, megkerülhetetlen szakértő a fatüzelésben. A piacon 1878. óta jelenlévő SUPRA különös fontosságot tulajdonít termékeinek.

  Mindig újabb és újabb megoldásokat kutatva és a holnap kihívásaira választ keresve gyártja készülékeit a SUPRA ötvözve bennük a megfelelő teljesítményt és a francia stílust. Szakértelem. "Made in France".

  Tekintse meg 2013-es kínálatunkat!


Kandallót Budapesten is kedvező áron? Igen!

Sok olyan termék, illetve szolgáltatás van a piacon, ami a fővárosban csak sokkal drágábban érhető el, mint vidéken. Ez általában a nagyobb keresletnek köszönhető, azonban szerencsére azért nem vonatkozik mindenre. Ha például cégünkhöz fordul, akkor Önnek kedvező áron lehet kandallója Budapesten is, és nem kell azért magasabb árat fizetnie, mert a fővárosban él!

A kandalló nagyon népszerű fűtőberendezés, és nem csak azért, mert viszonylag olcsón működtethető, hanem az utánozhatatlan hangulata miatt is. Ki ne üldögélne mellette szívesen egy hideg estén? Egyre több embernek van kandallója Budapesten is, persze fontos, hogy meg lehessen hozzá teremteni a szükséges feltételeket. A cégünk által kínált termékek mind kedvező áron elérhetőek a fővárosban is, és vállaljuk központi fűtésre köthető kandallók építését is.

Amennyiben Ön is szeretne egy kandallót budapesti otthonába, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal még ma, kollégáink a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatják a részletekről!

A kandalló működéséhez szükséges égési levegőről bővebben

A fizika alaptörvénye szerint az oxidációhoz, tehát az égéshez levegőre van szükség, és ez természetesen így van a kandallók esetében is. Azonban a modern, egész pontosan jól szigetelt házak esetében ez igen nagy problémát okoz, hiszen a jó nyílászárók gyakorlatilag nem engedik át a levegőt. Ilyenkor az égési levegő gyorsan elfogy, a tűz pedig kisebb lángon ég vagy teljesen elalszik, súlyosabb esetben füstgáz-visszaáramlás is létre jön.

Azonban egy modern kandallóval már szerencsére ez a probléma is kiküszöbölhető! Az általunk épített modern kandallók esetén az égési levegő a ház légterétől teljes mértékben független, így kitűnően használhatók jó légszigetelésű lakások esetében is. Mindemellett kandallóink minimális fa felhasználásával működnek, így gazdaságosak és környezetkímélők.

Ha jó levegőszigetelésű, lakásban is használható modern kandallót szeretne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Kandalló építést országosan, kedvező áron vállalunk, energiatakarékos otthonokba is!

Kratki öntöttvas és lemez tűzterek

Stabil önvényszerkezet illetve 4 mm vastag edzett acéllemez, samott, illetve vermikulit béléssel...

        Prémium magyar tűzterek
        elérhető áron!


5, 7, 8, 10, 15, 20 KW teljesítményű vermikulit béléses tűzterek a legújabb gazdaságossági és biztonsági kutatások alapján tervezve és legyártva. Külsőlevegőbevezetés, első, másod és harmadlagos égési levegő, 100% magyar fejlesztés és gyártmány. Lég,- és központifűtéses kivitelben.
Gyönyörű márvány kandallók!

Gyönyörű valódi márvány kandalló akciós áron! Romantikus és gazdaságos fűtési megoldás.

Lapraszerelt, előregyártott kandallók!

A honlapunkon szereplő valamennyi kandalló megvásárolható "lapraszerelt", előregyártott készletben!

Kandalló burkolatok

Az általunk készített kandallókat, kívánságuk szerint az alábbi kőburkolatokkal - a teljesség igénye nélkül - tudjuk ellátni: - Természetes kövek, - Öntött mészkőburkolatok.

Bioethanol kandallók

Amennyiben nincs kéménye, és elsősorban csak a lobogó tűz látványát akarja élvezni, "melegen ajánljuk " tiszta, kéményt nem igénylő, jó hatásfokú bioethanol kandallóinkat!

Hagyományos Erdélyi Kályhacsempék!

A hagyományos mintakincs felhasználásával páratlan gazdagságú kerámialapokat, illetve kályhacsempéket kínálunk Önöknek.

SUPRA APS szupergazdaságos és környezetkimélő tũzterek!

Supra ismertető letöltése:

Ha nincs még kéménye, szakembereink elkészítik a tűztér huzatigényének leginkább megfelelő kürtőt.

Aktuális

Közponi fütésre köthető kandallók építése.

Bővítse jelenlegi gázos fűtését egy megbízható alternatívával. Ha majd nem lesz gáz, akkor se legyen gáz.

Hívjon, jövünk, segítünk!
Itt a nyár, élvezze saját készítésű, finom falatokkal, kellemes társaságban.

A minden igényt kielégítő PARTY GRILL asztal egyszerre 8 személynek nyújt egyéni, vagy közös grillezési lehetőséget.